Dronepilot   Klar for opptak
 DJI Phantom 4 drone med 4K-kamera    Klar for opptak til "Viggo for tweens".

Droneoperasjoner

saltis media er sertifisert for droneoperasjoner. Video og bilder tatt med drone kan være et fantastisk verktøy. I fugleperspektiv får man en unik oversikt, og det kan være en flott måte å presentere nettopp ditt sted.

Droner kan også brukes til andre oppgaver, som søk etter mennesker og dyr. Inspeksjon av tak, takrenner mm. blir også en enklere oppgave med bruk av drone.

Ta kontakt, så kan vi vurdere ditt prosjekt.

 
 

Videoproduksjon

saltis media hjelper deg gjerne med din videoproduksjon. Vi kan være behjelpelig med hele prosessen fra idé, til produksjon, og publisering om ønskelig.

Over 20 års erfaring i mediebransjen kan komme din produksjon til gode. Ta kontakt for en uforpliktende samtale om prosjektet ditt.

     
     

Webdesign

Har du en bedrift eller organisasjon som har behov for nettsider? saltis media kan bistå med design, oppdatering og lagring av dine nettsider. Innehaver Tor Porter Saltrøe har laget nettsider siden internetts barndom midt på nittitallet. For webdesign benyttes i utgangspunktet Joomla, et dynamisk og effektivt verktøy for å drive et moderne nettsted, med alt som kreves og forventes av funksjonalitet.

  
     
     

Bemanning

saltis medias innehaver Tor Porter Saltrøe kan også leies inn som bemanning til din produksjon.

NRK har i en årrekke vært en stor kunde av saltis media, gjennom innleie av arbeidskraft. Tor har jobbet på distriktskontor i Kristiansand, og sentralt på Marienlyst. Arbeidet har hovedsaklig bestått av opptak og avvikling av sendinger med sport, nyheter og underholdning.

Tor har jobbet blant annet som lydtekniker, fotograf, redigerer, producer, TOM og videojournalist.

Ett oppdrag i filmbransjen har det også blitt. Tor var lydassistent, og i perioder lydsjef, på filmen "Yohan barnevandrer" som ble tatt opp på Sørlandet.

saltis media har også bistått utenlandske produksjonsteam på opptak i Norge. Blant andre ZDF, BBC og DR har vært kunder av saltis media.

   SNG
    Direkterapport i Dagsrevyen fra Arendalsuka.